MANİSA / SOMA - Soma İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: soma iho

Ara

Milli değerlerimiz gazilerimizi okulumuzda ağırladık. Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyesi gazilerimizin katılımı ile okulumuz konferans salonunda öğrencilerimiz için "Milli ve Manevi Değerler" konulu etkinlik düzenlendi.

Kıymetli gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet UĞURELLİ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa DİKİCİ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Nurullah CEYLAN okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Eyl

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı, Okul Müdürümüz Hasan Hüseyin RÜZGAR'ın açılış konuşması ve akabinde törende hazır bulunan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin İstiklal Marşımızı okuması ile başladı. Öğrencilerimiz törenin ardından ilk ders zilinin çalması ile sınıflardaki yerlerini aldı.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm paydaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, sağlık, huzur ve başarı dolu bir yıl diliyoruz.